Sinds 1985

First Class Sports is een fitnessclub met ruim 35jaar ervaring, een eigen karakter, een breed scala aan faciliteiten en abonnementen. Bij ons kun je, in je eigen tempo en tijd, in een aangename sfeer lekker onspannend bewegen en werken aan een stabiele conditie. 

Compleet bewegingspakket

Alle abonnementen zijn inclusief fitness, aerobic, spinning en sauna bezoek*. De programma's zijn laagdrempelig met een duidelijke keuze voor niveau/intensiteit waardoor de lessen voor iedereen te volgen zijn. (Sauna* m.u.v. Ooievaarspas en studenten/scholierenpas) 

Professionele instructeurs

First Class Sports hecht veel waarde aan persoonlijke begeleiding. Bij de aanschaf van elk willekeurig lidmaatschap krijg je hierom een starterspakket cadeau. Hierin is een intake gesprek, conditietest, fitnessschema, vier keer per jaar een trainingsevaluatie en een Bidon inbegrepen. Je wordt door gekwalificeerde instructeurs begeleid.

Kom, kijk & vergelijk

Zelf First Class Sports ervaren kan op verschillende manieren. Graag nodigen wij je uit voor een rondleiding. Dit kan zonder afspraak tijdens openingsuren. Verder kan een dagkaart uitkomst bieden, of één van de overige abonnementen.

Fysio praktijk aanwezig

Fysiotherapie, orthopedische manuele therapie voor zowel ziekenfonds als particulier verzekerden. Sportmassage en training op medische indicatie.

Wellness

De uitgebreide sauna's en baden van First Class Sports zijn bij het abonnement inbegrepen* en zorgen voor een welverdiende ontspanning na de training. (*m.u.v. een ooievaarspas en/of scholieren/studentenpas)

Kinderopvang

Wij bieden je de mogelijkheid om tijdens het sporten je (kleine) kinderen in een aangename omgeving op te vangen. Deze service is geheel kosteloos. Openingstijden: ma. t/m vr. van 09:00-11:30 (vakantie perioden onder voorbehoud)

Zonnestudio

Wij hebben een tweetal geavanceerde zonnebanken met gezichtbruiners. Tegen betaling kun je hier gebruik van maken.

Diëtetiek aanwezig

Gewichtsbeheersing, voedingsbegeleiding en adviezen. Voor meer informatie kun je terecht bij een van onze voedings adviseurs. Maak hiervoor een afspraak aan de receptie. 

* m.u.v. ooijevaarspas houders en scholieren & studenten abonnementen.