Old School Gym

Een geheel nieuw ingerichte fitnessruimte met de nieuwste Plate Loaded toestellen, een boksring een Crossbox en verschillende live lessen geven je een nieuwe kijk en beleving binnen de fitnessbranche. Zeker de moeite waard voor diegene die toe is aan een echte workout. Durf jij het aan? Neem een kijkje in de zaal! 

Deze zaal is voor alle leden toegankelijk.

Wingboxing

Deze nieuwe boksles maakt het verschil met het traditionele boksen. Hierin worden technieken van het boksen en WinChung (Kung Fu) samengebracht wat WingBoxing uniek maakt. Hierdoor krijg je een andere benadering op het boksen. 

- Aanval en verdediging 
- Korte en snelle bewegingen
- Centrale lichaamskracht
- Gebruik van 2 handen

- Neutraliseren van kracht door ontspanning
- Gebruik van je middenlijn (krachtlijn)

Zeker de moeite waard om een keer te proberen! 

CrossFitness is hét revolutionaire trainingsprogramma dat sporten spannend, uitdagend, motiverend en vooral leuk maakt voor iedereen! Onze trainingen worden gegeven in kleine groepen van 2 tot 12 deelnemers waarbij uithoudingvermogen, kracht, stabiliteit, snelheid en flexibiliteit worden verbeterd. De oefeningen zijn functioneel, d.w.z. dat het lichaam getraind wordt om activiteiten uit het dagelijks leven met gemak te kunnen uitvoeren.

Bij veel oefeningen wordt er dan ook gebruik gemaakt van het eigen lichaamsgewicht of materiaal dat het HELE lichaam uitdaagt om mee te werken bij de uitvoering van de oefening. Hierbij kun je denken aan oefeningen met kettlebels, sandbags, speedladders, tractorbanden, touwen etc. Bij de meeste oefeningen wordt het hele lichaam getraind waardoor de intensiteit zeer hoog ligt.

Crossbox is voor IEDEREEN en dus heel toegankelijk. Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen, hiervoor hoef je geen ervaren sporter te zijn. Alle oefeningen worden zo aangepast dat deze voor jou uitvoerbaar zijn. Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging en graag effectief en efficiënt wil trainen, dan is dit jouw les.

Vrij trainen kan natuurlijk ook!

OldSchoolBlackAndWhite11.jpg

OldSchoolBlackAndWhite10.jpg

OldSchoolBlackAndWhite9.jpg