Begeleiding/Personal Training

Naomi

EVEN VOORSTELLEN
Personal training, obesitas, eetgedrag, stress & slaapmanagement

Mijn naam is Naomi Borghart, 20 jaar en woonachtig in Den Haag. In 2021 heb ik mijn diploma Lifestyle, sport & bewegen afgerond met hierbij de diploma's fitness A, fitness B en de cursussen obesitas & eetgedrag in combinatie met stress & slaapmanagement. M.b.v. personal training binnen First Class kijk ik ernaar uit om jou een stapje vooruit te helpen en dat doel te behalen wat je voor ogen hebt! Mijn enthousiasme, motivatie en gezelligheid ontbreken daarbij niet. In de nabije toekomst zal ik jullie ook begeleiden met het eXcio circuit. Let's go!

Voor vragen kun je bij mij terecht op maandag tussen 17.00-21.00u. en vrijdag tussen 08.00-12.00u.

Naomi.jpg

Vishant

EVEN VOORSTELLEN
Functionele trainingen

Ik ben Vishant, 33 jaar en kom uit Zoetermeer. Momenteel biedt ik persoonlijke begeleiding bij First Class Sports. Sinds een aantal jaar ben ik als Personal Trainer werkzaam. Met mijn kennis en achtergrond liggen mijn specialismes in het geven van: krachttraining  (ideale trainingsvorm voor doelstellingen zoals; afvallen en meer spiermassa ontwikkelen) en conditie training. Maak kennis met personal training en leer functioneel te trainen. Een goede beheersing hiervan zorgt voor meer resultaat en verkleint de kans op blessures. Je leert welke trainingsvormen bij jou passen en de oefeningen op de juiste wijze uit te voeren. Hoop jullie snel te mogen verwelkomen tijdens een PT les!

Vishant P.jpg 

Klik hier voor de reviews over de PT les bij Vishant!

Ryan

Jullie kennen mij vast al, ik ben het vaste gezicht van de donderdagavond en zaterdag. Maar wie ben ik en wat voor kennis heb ik eigenlijk?

Je kunt bij mij terecht voor o.a.:

  • Personal Training
  • Duo Training
  • Voedingsschema's
  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Specifieke doelen
  • Revalidatie

Sinds mijn 16e ben ik actief in de fitnessbranche, heb ik diverse studies afgerond, ben ik o.a. gespecialiseerd op het gebied van persoonlijke begeleiding en voeding en ben al ruim 2 jaar afgestudeerd als bewegingswetenschapper aan de vrije universiteit in Amsterdam.

Ryan M.jpg

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is altijd mogelijk. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij onze receptiemedewerkers. 

Houd de website en onze facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste veranderingen.

Voor Facebook klik hier.