Thuis workouts

Stay fit at home!

We staan als sportschool weer voor een uitdaging, want helaas zijn op last van de overheid de groepslessen voor de komende 2 weken niet toegestaan. Wij willen graag dat ook onze groepslesleden actief blijven en dus bieden wij jou gratis thuis workouts aan van How at Home. Via dit digitale platform kun je onbeperkt verschillende lessen volgen zoals XCORE, BBB, Box, Yoga, Pilates en nog veel meer! Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe je gebruik kunt maken van de gratis online lessen.

1. Ga naar https://houseofworkouts.vhx.tv/
2. Klik op 'subscribe now';
3. Dit scherm volgt. Maak een account aan;
inlog how at home.jpg

4. Onder payment details vul je jouw creditcard gegevens in. Zonder het invoeren van deze gegevevens kan het account niet geactiveerd worden. Heb je geen creditcard? Ga dan verder naar stap 8;
5. Onder kaartgegevens vink je de 'PROMO CODE' aan en vul hier de clubcode in. De clubcode is alleen voor onze leden en op te vragen per mail, telefonisch of aan de balie;
6. De kosten komen te vervallen en jij kan direct starten met sporten!
7. LET ER WEL OP DAT JE HET ABONNEMENT DIRECT OPZEGT, ZODAT ER NA DE GRATIS PERIODE GEEN KOSTEN IN REKENING GEBRACHT WORDEN.

8. Heb je geen creditcard gegevens? Stuur dan jouw voor- achternaam en e-mail adres naar info@firstclasssports.nl VÓÓR dinsdag 10-11-2020 17:00 uur en ontvang jouw persoonlijke inlogcodes woensdag 11-11-2020.