Functionele training

2022

Leonie 8-6-22

In februari ben ik gestart met personal training bij First Class. Ik wilde graag sterker worden en daar doelgerichter voor trainen.
Daar ik met mijn eigen trainingen langdurig bleef hangen op hetzelfde gewicht kon ik onder begeleiding van Vishant wekelijks zwaarder trainen.
Doordat de trainingen effectiever zijn heb ik ook minder trainingen per week nodig om mijn doel te bereiken. Ik train nu 2 à 3x in de week waarvan 1x personal training.
Ik heb na 10 sessies genoeg geleerd om zelfstandig door te kunnen gaan, maar Vishant daagt me elke week weer uit om mijn grenzen te verleggen, beter dan ik zelf kan. Daarom heb ik besloten te verlengen met nog eens 10 sessies. Ik ben erg tevreden met het resultaat tot nu toe!

Monique

Zondag 20 februari had ik mijzelf ingeschreven voor een proefles “wat is personal training “ gegeven door Vishant. 

Na het invullen van een intake formulier hebben we dit samen ook nog even doorgenomen. De les was echt top. Duidelijke uitleg en zeer professioneel. Ook werd er goed op lichaamshouding gelet, wat ik erg belangrijk vind. Het uur was zo voorbij en na alle oefeningen wederom uitleg wat goed ging en waar we aan kunnen werken. Dus ik ga ervoor.  Heb meteen PT lessen bij Vishant gereserveerd. Ik ben heel benieuwd maar heb er alle vertrouwen in.

Leonie

Ik sport al zeker 8 jaar bij First Class, voornamelijk om fit te blijven maar eigenlijk zonder concreet doel. Ik was dus al enige tijd aan het overwegen om bij een personal trainer te starten. In die periode kwam First Class net met een kennismakingstraining om personal training bij hen te ervaren.
Super fijn dat dit nu ook binnen First Class mogelijk is. Zo kan ik blijven sporten in mijn eigen vertrouwde sportschool.
Ik was positief over Vishant: zijn training was leuk, hij heeft voldoende kennis en kan deze ook goed overbrengen. Ik heb daarom 10 sessies geboekt en kijk er naar uit om te starten met de trainingen!

Bert-Jan

Vishant is een vriendelijke trainer zonder poespas. Na een korte uitleg over de te trainen spiergroepen gingen we op zijn aanwijzingen een aantal oefeningen doen waaruit bleek waar mijn sterktes zitten en belangrijker; waar verbeterd kan worden. Na de oefeningen heeft Vishant duidelijk uitgelegd hoe we bepaalde spiergroepen kunnen optimaliseren, wat de kwetsbaarheden zijn en hoe we deze kunnen aanpakken om een beter balans te krijgen. Ik was me niet eerder bewust hiervan en heb enorm zin om met Vishant te trainen voor een efficient en optimaal resultaat.