Reviews

Lees hoe onze leden First Class Sports ervaren!

2022

Sule

Sportschool?! Ik zou er niet meer aan beginnen dacht ik....tot een paar jaar geleden. Ik kwam in contact met First Class(toen nog Fit All Day) via mijn kinderen. Ik zou samen een maand sporten en er dan mee stoppen. Maar niks is minder waar, ik ben er nog steeds en de kids zijn er mee gestopt. First Class hoe het nu weer heet doet zijn naam eer. Ik sport hier al jaren met heel veel plezier en heb mijn sportmaatje gevonden. Elke week zijn we hier en met een voldaan gevoel gaan we de deur weer uit. Super leuke sportschool, frisse uitstraling, geweldig personeel en altijd in voor een praatje of advies! Kortom First Class sporten bij First Class!! Liefs Sule

Sule b.jpg

Vivian

Het kan soms best spannend zijn om je in te schrijven bij een nieuwe sportschool, maar daar had ik bij First Class geen last van. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en neemt de tijd voor je, dus ik voelde me snel thuis. Omdat er zoveel ruimte is, is de kans nogal groot dat het bankje of apparaat dat je wil gebruiken vrij is. Wel zo handig als je net zo ongeduldig bent als ik. Soms wissel ik m'n eigen training af met een boksles, één van de groepslessen die hier worden gegeven, waar zelfs dan aandacht is voor het individu. Niet gek dat zoveel mensen hier al jaren sporten; ik voel me hier op mijn gemak en dat geldt voor heel veel anderen. Je kunt natuurlijk altijd even langsgaan om het zelf te ervaren; je voelt je vast net zo welkom als ik.

Vivian.jpg

Lilian Clauzing

Al jaren sport ik met plezier bij First Class , goed voor body & mind . 

De sfeer is er uitermate goed , het personeel erg professioneel,  behulpzaam en vriendelijk . Alle toestellen die nodig zijn aanwezig , de lessen zijn erg leuk om te volgen . Ik zou deze sportschool aan een ieder aanbevelen , ik hoop nog lang hier te mogen sporten . Mooi voorbeeld en inspirerend zijn de senioren , sommigen al over de respectabele leeftijd van 80 , een bewijs dat sporten jong en positief houdt . Alle lof voor het gezin Moesman,  die met hart en ziel de sportschool al jaren runnen , met voor en tegenspoed , gezien de corona regels . Ga zo door toppers.

Lilian.jpg

Q. Askarzada

Sinds 2013 ben ik lid geworden van First Class en niet meer weggegaan. Het is een ruime club met genoeg sport faciliteiten, vooral in de oldschool voel ik mij thuis. Soms bezoek ik de gym alleen om de wellness in te gaan. TOP sportschool!

qai.jpg

Jerry Ramdaras

Een top Gym , sportschool Firstclass 

Ik kom hier sinds 1997 en kom er tot de dag vandaag nog 4 maal in de week. After de Gym naar de sauna dat maakt het af na een dagje sporten heerlijk. De mensen zijn heel aardig allemaal, gewoon cool relax en chill. En hoop hier nog lang door te gaan zo lang God mij laat leven op dit planeet. Ik zeg schrijf jouw in en check het zelf! Blijf gezond !

Jerry.jpgLedenpas uit 1997

B. Niemans

B. Niemans volgt personal training bij Naomi:
Naomi is een leuke, enthousiaste, jonge, gedreven vrouw die samen met jou een haalbaar trainingsprogramma samenstelt en je daarin iedere week begeleidt. Tijdens de workout sessies weet ze je er telkens doorheen te slepen, waardoor je je persoonlijke doelen ook echt gaat behalen. Na een paar weken is er al echt resultaat en dat motiveert weer om door te gaan.

Forough

Een geweldige sportschool die inmiddels als mijn tweede huis aanvoelt. Ik train hier al sinds mijn 14e, ruim 7 jaar inmiddels, en ben niet van plan weg te gaan! Het personeel is warm en je bouwt makkelijk een band op met elkaar. First Class is geen sportschool, maar een thuishaven voor elke gymrat :-)

forough.jpg

Murat Ersoy

Een erg prettige sportschool waar je je meteen thuis voelt. De medewerkers zijn erg leuk en het publiek erg fijn. Ik kom hier al 16 jaar en ik ben niet een uitzondering, want veel leden blijven lang lid hier. Spullen die je kwijtraakt worden altijd teruggevonden, om maar een voorbeeld te geven van het algemene niveau. Ik kan het ten zeerste aanbevelen.

 Murat.jpg

Gudula

Een aantal jaren geleden ben ik op deze sportschool terecht gekomen. Wat mij meteen opviel, was de gemoedelijke en vriendelijke sfeer. De instructeurs,  die je willen helpen. Maar ook tussen degene die daar sporten. In verschillende groepslessen is de sfeer altijd gezellig. Ook als je, zoals ik, toen ik begon met spinning,  in een hechte vaste groep erbij kwam. Je voelt je welkom en dat is fijn! In de fitnessruimte is het personeel ook altijd bereid om je te helpen! Maar vooral de groepslessen vind ik fijn, ga altijd met zin erheen!

Gudula.jpg

Mirjam

Samen met mijn buurvrouw kwam ik ongeveer 16 jaar geleden naar de sportschool omdat onze tai chi lessen stopten. We wilden toch fit blijven. We volgden ‘s avonds een groepsles en na afloop lekker de sauna in. Door drukke werkzaamheden van mijn buurvrouw ging ik vaak alleen. Na mijn pensionering ben ik overdag gaan sporten. Dat vulde een paar uur per week de vrije tijd in van het leven dat ineens heel anders werd zonder de dagelijkse gang naar kantoor. Overdag zijn er meer mensen van mijn leeftijd en dat is ook gezellig. Het is fijn om in beweging te blijven en kwaaltjes zoveel mogelijk buiten de deur te houden. Het is ook leuk om contacten met sporters en het personeel te hebben. De sauna na het sporten is heerlijk om de spieren weer te ontspannen en de koude douche om de weerstand op te krikken maakt het helemaal af. Ik hoop het nog lang vol te houden.

Mirjam.jpg

Monique

Zondag 20 februari had ik mijzelf ingeschreven voor een proefles “wat is personal training “ gegeven door Vishant. 

Na het invullen van een intake formulier hebben we dit samen ook nog even doorgenomen. De les was echt top. Duidelijke uitleg en zeer professioneel. Ook werd er goed op lichaamshouding gelet, wat ik erg belangrijk vind. Het uur was zo voorbij en na alle oefeningen wederom uitleg wat goed ging en waar we aan kunnen werken. Dus ik ga ervoor.  Heb meteen PT lessen bij Vishant gereserveerd. Ik ben heel benieuwd maar heb er alle vertrouwen in.

Ton

Een hele fijne sportschool waar ik al bijna 20 jaar kom  met goede fitness apparatuur. De gym heeft 3 zalen waar je je naar hartenlust kan uitleven. Ook de deskundige instructeurs staan meteen voor je klaar bij vragen. Het aanbod van de groepslessen is heel gevarieerd dat er voor iedereen wel wat tussen zit. Als kers op de taart is er ook een sauna een stoomcabine en een klein zwembad. Echt heerlijk na een intensieve training. Ik blijf hier voorlopig nog wel sporten.

Vos.jpg

Kasminah

Ik ben al 18 jaar trouwe lid van FC. In het begin sportte ik 'boven' (vrij trainen) samen met mijn zus en vriendinnen. Maar al vele jaren doe ik mee aan de groepslessen XCO, Total body en Steps (5x per week). Dit vind ik veel leuker omdat ik hierdoor een vast structuur heb, maar ook  gemotiveerder raak door de groep en de persoonlijke begeleiding (instructeur/instructrice). Ik heb hierdoor ook vrienden gemaakt met een paar dames. Ik hoop dat ik nog heel lang kan blijven sporten en dat de begeleiding persoonlijk blijft (en niet virtueel wordt). Ik ben daarom zeer tevreden over FC. FC is een kleinschalige sportschool en het publiek sprak mij erg aan. Daarom heb ik voor deze sportschool gekozen.
Kasminah.jpg

2021 en ouder

Gandalf van Dyck

Old-school ruimte is echt de beste ruimte die je je in kunt denken! Machines, free weights,pullup rekken, bokszaklen en een boksring! Al met al mn favo sportschool ever!

gandalf.jpg

Esther Boer

Ik lees in de reacties ontzettend vriendelijk personeel en dat herken ik volledig. Vorige week lid geworden en alleen maar vriendelijke mensen ontmoet die er werken. Echt heel erg prettig!

Hans Peters

Grote veelzijdige sportschool met groot welness gedeelte.

Ed P.

Ben je aan het trainen, krijg je plots een cadeau aangeboden voor 20 jaar lidmaatschap. Een handige sporttas met bijbehorende bidon, ben er blij mee.

Met dank aan deze fantastische sportschool!

Ruud S.

Surpise! Vanmiddag werd ik door Charissa verrast met een leuk cadeau. Een mooie sporttas met bidon voor trouw lidmaatschap.

Ik train al vele jaren met plezier op deze sportschool, de gemoedelijkheid, de grote verscheidenheid aan trainingsapparaten en als sluitstuk de wellness maken dat ik hier met veel plezier zal blijven komen.

W. de Raadt

Prima sportschool met Wellness voor een redelijke prijs.Wad vroeger in centrum Den Haag Fitness First, werd toen Health City en toen uitgekleed Basic Fit. Vond het waardeloos goedkoop , slechte service en dienst verlening en toen hier naar toe over gestapt. Is als of je thuis komt zelfs na Coronatiijd

C K

One of the better gyms in the hague.
There is a lot of space compared to other gyms in NL.
You also have a cross fit area where you can also box en train calisthenics.
Friendly staff, always willing to help and helpfull.

Ricardo Rodrigues

Very good facilities with a wide range of fitness choices.
Very nice staff, good location.
Very good quality/price relation.
Highly recommended.

Aad Wennekes

Veel trainings mogelijkheden. Er worden veel verschillende sportactiviteiten aangeboden. Erg vriendelijk personeel. Je voelt je er snel thuis

Lique Wagner

Vandaag voor de eerste keer gesport, mooie sportschool veel apparaten. Vriendelijke behulpzame mensen, nette kleedkamer schone douches. Gezellige sfeer!

V. Ellinger

Top sportschool met het breedste assortiment van Rijswijk waar prijs en kwaliteit gagarandeerd is! Daarnaast onwijs vriendelijk personeel

Nick Sirach

Het was al een fijne en vriendelijke sportschool maar sinds de opening van het nieuwe gedeelte, waar ruimte is voor CrossFit en serieuze krachttraining, is het helemaal een plezier om hier te trainen. Er is voor ieder wat wils, spinning, cardio, groepslessen, krachttraining, sauna, squash en veel meer.