Huisregels

Onze huisregels

De entree is voorzien van een toegangscontrole (tourniquets). Om toegang te krijgen tot de fitnessclub, dienu u bij binnenkomst uw contactloze ledenchip over de kaartlezer te halen. Voor informatie of het weigeren van de tourniquets kunt u zich melden bij de receptie. Uw Ledenchip is persoonsgebonden en niet overdraagbaar, bij verlies van deze ledenchip brengen wij u € 7,50 in rekening bij een actief lidmaatschap en € 15,00 bij een non-actief lidmaatschap.

Consumpties dienen tijdens een bestelling direct verrekend te worden. Om niet contant te hoeven betalen kunt u uw eigen account opwaarderen en betalen met uw contactloze ledenchip.

Het is niet toegestaan om met straatschoenen of schoenen met afgevende zolen de sportruimten te betreden. Tevens is het in deze ruimten niet toegestaan om glaswerk, blikjes, etc. mee te nemen. Het gebruik van een bidon is wel toegestaan.

Het gebruik van een handdoek en het dragen van een sweater of een T-shirt is tijdens het sporten verplicht. Dit is niet alleen hygiënisch voor uzelf maar ook voor anderen. Het dragen van een hoofddeksel is in de trainingsruimten niet toegestaan. Tevens is het gebruik van een mobiele telefoon om te bellen, in de trainingsruimten niet toegestaan.

Na het gebruik van fitnessapparaten dient men deze weer in de ruststand terug te brengen. Losse trainingsapparatuur dient na gebruik te worden teruggelegd op de daarvoor bestemde plek.

Voor het betreden van de saunaruimte dient men gebruik te maken van schoenhoezen of badslippers (te verkrijgen a/d receptie). Voor het gebruik van de baden dient men zich eerst te douchen. Tijdens het gebruik van de sauna is een handdoek verplicht. Mocht u geen handdoek bij u hebben dan kunt u die bij de receptie huren. Het is niet toegestaan etenswaar mee te nemen in de saunaruimte. Het dragen van (zwem)kleding is niet toegestaan.

De lockers zijn voorzien van deurkrukken, die door middel van hangsloten gesloten dienen te worden. Elke dag, na sluitingstijd, zullen de lockers gecontroleerd worden en de nog aanwezige sloten worden verwijderd. Wij bieden u de mogelijkheid om bij de receptie een hangslot aan te schaffen. Dus let er op, dat u altijd uw hangslot meeneemt!

Bij het huren van een handdoek en/of andere artikelen brengen wij u automatisch een borgsom in rekening variërend van € 10,00 tot € 20,00.

De lockers zijn voorzien van deurkrukken, die door middel van hangsloten gesloten dienen te worden. Elke dag, na sluitingstijd, zullen de lockers gecontroleerd worden en de nog aanwezige sloten worden verwijderd. Wij bieden u de mogelijkheid om bij de receptie een hangslot aan te schaffen. Dus let er op, dat u altijd uw hangslot meeneemt!

First Class Class is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies, vermissing van artikelen en/of lichamelijk letsel in of rond het sportcentrum.

Wij verzoeken u om eventuele technische gebreken te melden bij de receptie. Mocht u vragen of suggesties hebben dan kunt u bij een van onze medewerkers terecht.

Zie verder bij inschrijving de algemene voorwaarden op de voor- en achterzijde van de overeenkomst.

Roken in het complex is niet toegestaan.

Met dank voor uw sportieve medewerking,  First Class SportsTeam

Waarom deze regels?

First Class Sports doet er alles aan om onze sport club schoon en veilig te houden. Daarom heeft First Class Sports een aantal huisregels opgesteld. Om het sporten voor iedereen zo prettig mogelijk te houden vragen wij uw medewerking waar het gaat om de navolging van deze regels.

- Het First Class Sports team