Nieuws & Acties

Lid worden

FIRST CLASS OLD SCHOOL

18-12-2016 10:37

Trots zijn wij met de introductie van onze sportruimte 'Old school gym' welke in juli j.l. geopend is in Rijswijk. Deze ruimte is voorzien van de laatste trends op het gebied van sport. CrossFitness, Bokstraining, Personal Training en Bootcamp training. Deze inspirerende omgeving heeft een stoer karakter met een knipoog naar het verleden. Zo word je omringd door sporters aller tijden: Arnold Schwarzenegger, Usain Bolt maar ook nieuwe sporthelden zoals Rich Froning. Je vind er verschillend trainingsmateriaal voor Crossfitness oefeningen, een boksring en bokszakken maar ook de nieuwste fitnessapparatuur (plate loaded) en dumbbells tot 60 kg!

Nieuwe trainingsmethode, CrossFitness

CrossFitness is hét trainingsprogramma dat sporten spannend, uitdagend, motiverend en vooral leuk maakt voor iedereen! Onze trainingen worden gegeven in kleine groepen van 2 tot 12 deelnemers waarbij uithoudingvermogen, kracht, stabiliteit, snelheid en flexibiliteit worden verbeterd.
De oefeningen zijn functioneel, d.w.z. dat het lichaam getraind wordt om activiteiten uit het dagelijks leven met gemak te kunnen uitvoeren. Bij veel oefeningen wordt er dan ook gebruik gemaakt van het eigen lichaamsgewicht of materiaal dat het hele lichaam uitdaagt om mee te werken bij de uitvoering van de oefening. Hierbij kun je denken aan oefeningen met kettlebels, sandbags, speedladders, tractorbanden, touwen etc. Bij de meeste oefeningen wordt het hele lichaam getraind waardoor de intensiteit zeer hoog ligt.
CrossFitness is voor IEDEREEN en dus heel toegankelijk. Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen, hiervoor hoef je geen ervaren sporter te zijn. Alle oefeningen worden van tevoren duidelijk uitgelegd en zo aangepast dat deze voor jou uitvoerbaar zijn. De lessen worden begeleid door Mitchel Kooijman, gecertificeerd instructeur, elke maandag, donderdag en zaterdag: 09:30-10:30uur & maandag, dinsdag en donderdag: 18:30 – 19:30 uur. € 5,- per training i.c.m. een regulier abonnement. Onbeperkt lessen volgen is nu € 15,- per maand!
Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging en graag effectief en efficiënt wil trainen, dan is dit jouw les!

Personal Training

De trainingen binnen het ‘Old School’ complex zijn het domein van Giovanny Thomson. Giovanny heeft zijn sporen binnen de fitnessbranche verdiend. Als professional Bodybuilder heeft hij diverse titels behaald waaronder overall winner Mr. Holland, Mr. Europe, Mr. World en Mr. Universe. Inmiddels heeft hij zijn carrière voortgezet als wedstrijdbegeleider, Personal Trainer en Dieetadvies. Zo put hij uit eigen ervaring bij het begeleiden van mensen die een bepaald doel voor ogen hebben. Of het nu gaat om afvallen, conditieverbetering of spieropbouw.

Voor iedereen die interesse heeft in Personal Training zijn er verschillende opties:
Personal Duo training (les met 2 personen tegelijk) (i.c.m. reguliere abonnement)
- € 15,00 duo-training (1 x 30 min.) per persoon
- € 30,00 duo-training (3 x 30 min.) per persoon (is € 10,- per les)

Personal training 1 op 1 begeleiding: bovenop het reguliere abonnement.
- € 50,00 één op één, enkele personal training (1 x 60 min.)
- € 120,00 één op één, 3 lessen personal training (3 x 60 min. = € 40,00 per les)