Nieuws & Acties

Lid worden

Word nu lid en sport va. € 9,95 p/m!

16-02-2018 12:00

First Class Sports biedt betaalbare fitness van hoge kwaliteit. Alle reguliere groepslessen zijn standaard inbegrepen. Bij ons ook geen extra incasso kosten!

Tot 1 juli kun je bij inschrijving profiteren van het actieftarief: sport de eerste 3 maanden voor maar € 9,95 p/m! (Alleen van toepassing op een jaarabonnement met maandelijkse incasso, aleen voor niet-leden, geldig tot 1 juli a.s.)


First Class Sports bestaat al sinds 1985 en is daarmee, met zijn ruim 2500m2 sportplezier, nog steeds het grootste toonaangevende fitnesscentrum uit de regio. Het biedt dan ook de meeste activiteiten voor een marktconforme prijs. Moderne fitnesstoestellen, Cardio met touchscreen en ingebouwde TV, moderne trainingsmogelijkheden en veel fitnessapparatuur. Je kunt er terecht voor fitness, sauna en live & virtuele groepslessen waaronder: Spinning, Aerobics (ook voor senioren!), Zumba, Boksen en Functional Trainingslessen in de vernieuwde CrossFitness ruimte. In de zomermaanden worden er extra buiten Bootcamp lessen aangeboden. Er is voor iedereen wat wils!

Schrijf je nu alvast online in!

Wil je een keer vrijblijvend komen sporten? Dan kan! Vraag dan online een gratis dagpas aan.

Meer weten over First Class Sports? Neem contact op via 070-3901389 of loop eens binnen voor een rondleiding!