Kortingen

Lid worden

Ooievaarspas korting

Voor onze Fit All Day locaties in Leidschenveen, De Uithof, The Globe (Centrum Den Haag) en Rijswijk geldt een korting op een jaarabonnement op vertoon van een geldige Ooievaarspas.
Het Ooievaarspas abonnement geeft recht tot onbeperkt gebruik (7 dgn p/w) van het sportcentrum inclusief Fitness en groepslessen.

- € 0,00 Kinderen doen mee (1e sport) 13 t/m 18 jr *
- € 10,00 p/m jeugd 13 t/m 21 jaar*
- € 12,50 p/m volwassenen tarief*

*Uit scannen van de Ooievaarspas blijkt voor welke korting u in aanmerking komt. Het betreft een abonnement van tenminste 12 maanden welke automatisch verlengd wordt voor onbepaalde tijd.

Voorwaarden Ooievaarspas abonnement:

- De ondergetekende, of diens minderjarig kind (hierna te noemen “de deelnemer”) ontvangt een korting op een jaarabonnement bij Fit All Day indien hiervoor de Ooievaarspas, ELK KWARTAAL, op de sportlocatie verzilverd/gescand wordt.
- Het verzilveren/scannen van de Ooievaarspas tenminste 1 maal per kwartaal als volgt:
Kwartaal 1: januari t/m maart
Kwartaal 2: april t/m juni
Kwartaal 3: juli t/m september
Kwartaal 4: oktober t/m december
Enz.
- Indien de Ooievaarspas niet tijdig verzilverd wordt is de deelnemer, na elk kwartaal, met terugwerkende kracht contributie verschuldigd. Het recht op korting van het betreffende kwartaal is komen te vervallen en de deelnemer betaalt het reguliere tarief.
- Een algemeen inschrijfformulier inclusief Algemene Voorwaarden maakt onderdeel uit van deze aanvullende voorwaarden. Onze Algemene Voorwaarden zijn tevens terug te lezen op: http://fitallday.nl/about/agreement.
- Deze korting is niet van toepassing in combinatie met andere acties en kortingsregelingen.
- Het Ooievaarspasabonnement geeft uitsluitend toegang tot de vestiging waar de deelnemer staat ingeschreven.
- Gebruik van de sauna is uitgesloten voor Ooievaarspashouders.
- De Ooievaarspas is strikt persoonlijk. De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor een geldige Ooievaarspas, en tijdige aanvraag van een (verlopen) Ooievaarspas via de Gemeente Den Haag.