Activiteiten

Lid worden

PowerPump is een haltertraining die het hele lichaam verstevigt!

Rijswijk, Den Haag de Uithof, Den Haag The Globe | 08-01-2014 09:19

Deze 60 minuten durende workout daagt al je grote spiergroepen uit door gebruik te maken van de oefeningen die normaal gesproken in de vrije fitnessruimte worden gedaan, zoals de squat.

Opzwepende muziek, gekwalificeerde instructeurs en een gewichtskeuze naar wens inspireert de sporter om de gewenste resultaten te behalen en snel!

PowerPump maakt gebruik van een stepbankje, een barbell en losse gewichten.

De barbell kan worden voorzien van verschillenden soorten gewichten waardoor iedereen op zijn eigen niveau traint. Na een warming up zorgt bodypump er voor dat alle belangrijke spiergroepen aangepakt worden, voor een volledige lichaamstraining. De grotere spieren waaronder de benen, de borst en de rug zullen als eerste worden geactiveerd, waarna vervolgens de kleineren spieren, de biceps en de triceps worden geactiveerd.

Vervolgens worden de benen voor een tweede keer getraind en tenslotte volgen de schouders en de buikspieren. De les eindigt met een welverdiende cooling down en stretchoefeningen. Gedurende de gehele les zal de focus met name gericht zijn op het correct uitvoeren van de lifting technieken en het houden van een goede basispositie. Door gebruik te maken van lichte en gemiddelde gewichten en veel herhalingen wordt iedere spiergroep ongeveer vijf minuten getraind. Deze vorm van uithoudingsvermogen is een perfect voor het ontwikkelen van een slank en gespierd lichaam, zonder het ontwikkelen van een grote spiermassa.

DOE MEE!
PowerPump lessen worden aangeboden in Rijswijk, Den Haag de Uithof en Den Haag The Globe. Klik HIER voor het groepslessenrooster en kies een locatie naar keuze. Onze groepslessen zijn standaard inbegrepen in het abonnement dus kom gerust een keer meedoen! Van tevoren inschrijven is niet nodig!