Activiteiten

Lid worden

Fysio Physics fysiotherapie & revalidatie bij Fit All Day

Fit All Day Zoetermeer, Leidschenveen, Eindhoven | 29-11-2013 11:41

Meer resultaat in minder behandelingen
Wij maken gebruik van nieuwe therapeutische behandelmethoden met een bewezen beter en sneller resultaat! Binnen 4 behandelingen zijn de meeste van onze patiënten van de pijn af en dat is uniek! Voor hardnekkige klachten zijn soms meer behandelingen nodig, maar iedereen merkt direct resultaat. Dat betekent voor u niet alleen dat u sneller van de pijn af bent, maar ook minder behandelingen en geen onnodige kosten! Dat is wat wij noemen ´fysiotherapie nieuwe stijl´! Kijk op onze website www.desnelstebehandeling.nl voor ervaringen en video´s van onze patiënten.

Wie zijn wij
Fysio Physics is een landelijke organisatie voor fysiotherapie & revalidatie met diverse praktijken en trainingscentra. Met een team van artsen, therapeuten en wetenschappers staan wij garant voor de best mogelijke behandelingen. Onze sportartsen hebben korte lijnen met diverse specialisten, waardoor doorverwijzing en starten met een gerichte aanpak sneller gaat. Met ons opleidingsinstituut geven wij erkende opleidingen voor professionals.

Voor elke klacht de beste behandeling!
U kunt voor elke vorm van fysiotherapie bij ons terecht, van algemene fysiotherapie en manuele therapie tot bekkenfysio, kidsfysio, lymfe-, oedeem en oncologische fysiotherapie & revalidatie.
Maar ook voor:
• Gewrichtsklachten: zoals rug-, nek- (ook whiplash), schouder- (ook frozen
shoulder), elleboog-/pols-/hand, bekken-, knie-, enkel- en voetklachten, artrose enz.
• Carpaal Tunnel Syndroom
• KANS (RSI) klachten
• Chronische aandoeningen: zoals longklachten (COPD), hartrevalidatie,
diabetes, kanker, Parkinson, reuma, Multiple Sclerose (MS), osteoporose,
chronische vermoeidheid (CSV), depressiviteit enz.
• Revalidatie: zoals na heup- of knie-operatie
• Sportrevalidatie: zoals na sportblessures of voor een betere sportprestatie
• Revalidatie na hersenaandoeningen (CVA/TIA)
• Littekenbehandeling (ook na borst-/buikwandcorrectie)
• Lymfe- & oedeemtherapie

Informatie of afspraak maken?
Kijk voor meer informatie op: www.desnelstebehandeling.nl. Of bel voor het maken van een afspraak naar ons algemene nummer 030 – 687 71 39.

Thymen van Voorts,
Fysiotherapeut Fit All Day Eindhoven
‘Ik heb maar één doel en dat is de mensen snel van de klachten afhelpen. Met de nieuwe methode van Fysio Physics lukt dat en is er altijd resultaat. Dus heeft u een lichamelijke klacht of een blessure, kom gerust bij mij langs voor een consult!