Over First Class Sports

Lid worden

Over First Class Sports

Ruim 25 jaar ervaring

First Class Sports bestaat uit twee fitness centra met elk hun eigen karakter en een breed scala aan faciliteiten en abonnementen. In een aangename sfeer kunt u lekker onspannend bewegen en werken aan een stabiele conditie, waarbij u zich lekker voelt in uw eigen tempo en tijd.

Compleet beweginspakket

Alle abonnementen zijn inclusief fitness, aerobic, cycling en sauna bezoek. De programma´s zijn laagdrempelig met een duidelijke keuze voor niveau/ intensiteit, waardoor de lessen voor iedereen te volgen zijn.

Professionele instructeurs

First Class Sports hecht veel waarde aan persoonlijke begeleiding. Bij de aanschaf van elk willekeurig lidmaatschap krijgt u hierom een starterspakket cadeau. Hierin is een intake gesprek, conditietest, fitnessschema en vier keer per jaar een trainingsevaluatie inbegrepen. U wordt door gekwalificeerde instructeurs begeleid.

Korting met uw ledenpas

Op vertoon van uw ledenpas ontvangt u kortingen bij diverse aanbieders. Bent u lid bij First Class Sports dan wordt deze dienst geheel kosteloos aangeboden. Heeft u geen abonnement meer? Vergeet dan niet uw pas bij ons in te leveren.

Kom, kijk & vergelijk

Zelf First Class Sports ervaren kan op verschillende manieren. Graag nodigen wij u uit voor een rondleiding. Dit kan zonder afspraak tijdens openingsuren. Verder kan een dagkaart uitkomst bieden. Of één van de overige abonnementen.

Fysio praktijk aanwezig

Fysiotherapie, Orthopedische manuele therapie voor zowel ziekenfonds als particulier verzekerden. Sportmassage en training op medische indicatie.

Sauna

De uitgebreide sauna’s van First Class Sports zijn bij het abonnement inbegrepen en zorgen voor een welverdiende ontspanning na de training.

Kinder opvang

Wij bieden u de mogelijkheid om tijdens het sporten uw kinderen in een aangename omgeving op te vangen. Deze service is geheel kosteloos.

Zonnestudio

Wij hebben een drietal geavanceerde zonnebanken waarvan twee snelbruiners. Tegen betaling kunt u hier gebruik van maken.

Diëtetiek aanwezig

Gewichtsbeheersing, voedingsbegeleiding en adviezen.

Grote diversiteit aan groepslessen, ook in het weekend.

- Ilse

Het meest complete centrum in de omgeving.

- Jan